Directievervoer regio

Almere – ’t Gooi – Schiphol

 

Privé- & directievervoer in luxe & moderne auto’s.

Finish Taxi is gespecialiseerd in privé- en directievervoer. Op dagelijkse basis verzorgen wij het vervoer van CEO’s, managers, zakenmensen of overheidsmedewerkers van en naar hun bestemming. Wij geloven dat onze doelgroep een bijzondere behandeling verdient. Dit zie je terug in onze representatieve uitstraling, discrete manier van werken en ons meedenkend vermogen. Bovendien zijn we 24/7 beschikbaar en geven wij gehoor aan al uw persoonlijke wensen.

Directievervoer met privé chauffeur inhuren

Wij verzorgen directievervoer met privé chauffeur op hoog niveau. Professionaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en discretie is de norm. Uw gediplomeerde (CCV-D1) en geüniformeerde privé chauffeur komt voorrijden in een luxe limousine, voorzien van alle denkbare comfortopties.

Directievervoer vraagt niet alleen om een goede chauffeur, maar ook om iemand die u begrijpt en graag werk uit handen neemt. Ons doel? Zorgen dat u aan het werk kunt blijven en geen rekening hoeft te houden met files, parkeren en andere zaken. Geen enkele aanvraag is voor ons te gek. Wilt u een auto met chauffeur huren? Wij regelen het! Heeft u vervoer nodig voor een grotere groep zakenlieden? Wij zorgen voor luxe busjes en verzorgen het vervoer naar het hotel of uw bedrijf. Ook voor het doen van een boodschap draaien wij onze hand niet om. Dat maakt ons stiekem ook jouw persoonlijke assistent!

Ontdekken of wij ook aan úw unieke wensen gehoor kunnen geven? Neem vandaag nog contact met ons op.