Directievervoer

Privé- & directievervoer in luxe & moderne auto’s.

Finish Taxi is gespecialiseerd in privé- en directievervoer. Op dagelijkse basis verzorgen wij het vervoer van CEO’s, managers, zakenmensen of overheidsmedewerkers van en naar hun bestemming. Wij geloven dat onze doelgroep een bijzondere behandeling verdient. Dit zie je terug in onze representatieve uitstraling, discrete manier van werken en ons meedenkend vermogen. Bovendien zijn we 24/7 beschikbaar en geven wij gehoor aan al uw persoonlijke wensen.

Directievervoer met privé chauffeur inhuren

Wij verzorgen directievervoer met privé chauffeur op hoog niveau. Professionaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en discretie is de norm. Uw gediplomeerde (CCV-D1 en CCV-D2) en geüniformeerde privé chauffeur komt voorrijden in een luxe limousine, voorzien van alle denkbare comfortopties.

Directievervoer vraagt niet alleen om een goede chauffeur, maar ook om iemand die u begrijpt en graag werk uit handen neemt. Ons doel? Zorgen dat u aan het werk kunt blijven en geen rekening hoeft te houden met files, parkeren en andere zaken. Geen enkele aanvraag is voor ons te gek. Wilt u een auto met chauffeur huren? Wij regelen het! Heeft u vervoer nodig voor een grotere groep zakenlieden? Wij zorgen voor luxe busjes en verzorgen het vervoer naar het hotel of uw bedrijf. Ook voor het doen van een boodschap draaien wij onze hand niet om. Dat maakt ons stiekem ook jouw persoonlijke assistent!

Voor meer informatie over de tarieven van directiechauffeur, neem dan contact op via info@finishtaxi.nl.

Taxi reserveren

Uw reis begint met gemak en gemoedsrust, en bij Finish Taxi maken we dit mogelijk door onze handige online reserveringsservice. Met slechts een paar eenvoudige stappen kunt u uw taxi reserveren en uw reis plannen op een manier die bij uw behoeften past. Lees verder om te ontdekken hoe eenvoudig het is om uw volgende rit met Finish Taxi te reserveren en te genieten van stressvrij vervoer in de regio Almere, Schiphol en ’t Gooi.

Voor een comfortabele reis

Waarom voor Finish Taxi kiezen?

24/7 Beschikbaarheid: We zijn altijd beschikbaar, dag en nacht, om u naar uw bestemming te brengen, wat uw reisschema ook is.

Aantrekkelijke Tarieven: Geniet van hoogwaardige taxidiensten tegen zeer betaalbare tarieven, zodat reizen met ons vriendelijk is voor uw portemonnee.

Luxe Voertuigen: Reis in stijl en comfort met onze luxe voertuigen, zodat uw rit een plezierige ervaring wordt.

Onze tarieven

Bij Finish Taxi begrijpen we dat transparantie en eerlijkheid essentieel zijn als het gaat om tarieven voor taxidiensten. Wij zijn er trots op onze klanten duidelijkheid te bieden als het gaat om de kosten van hun reizen. In deze sectie delen we graag onze tarieven, zodat u precies weet wat u kunt verwachten wanneer u met ons reist. Ontdek hieronder onze concurrerende tarieven voor reizen in de regio Almere, Schiphol en ’t Gooi.

Schiphol taxi

  • Heel ’t Gooi: € 80 (Bus € 100,-)
  • Heel Almere: € 80 (Bus € 100,-)

Taxi

  • Instaptarief: € 3,60
  • Prijs/km: € 2,65
  • Prijs per minuut: € 0,44
  • Wachttarief vooraf: € 45,00

Bus/Rolstoel

  • Instaptarief: € 7,33
  • Prijs/km: € 3,34
  • Prijs per minuut: € 0,49
  • Wachttarief vooraf: € 45,00

Taxi reserveren

Bij Finish Taxi regelt u uw reis met gemak. Ontdek hoe u snel en eenvoudig uw taxi kunt reserveren voor stressvrij vervoer in Almere, Schiphol en ’t Gooi.