Reviews

Onze reviews

Bij Finish Taxi zijn we trots op de ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Ontdek wat zij te zeggen hebben over onze 24/7 beschikbaarheid, aantrekkelijke tarieven en luxe reizen. Hun feedback is een bron van inspiratie voor ons streven naar voortdurende kwaliteit en klanttevredenheid. Lees verder om te horen wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Hele vriendelijke mensen en collega’s, ook het werk heeft de juiste aandacht om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Ga zo door!!

Ivonne Terhorst

Ik heb vijf weken taxivervoer gehad naar AVL te Amsterdam. Halen en brengen perfect geregeld met lieve ervaren chauffeurs. Kortom aanrader voor Zorgvervoer.

Antoinette Voormeeren

Vaak in de avond/nacht maken wij gebruik van de service na een feest/festival en altijd is het perfect! Goeie communicatie met een scherp lage prijs!

Declan Gijsen

Wij staan voor u klaar van start tot Finish!

Reserveer nu uw rit en ervaar de perfecte reis met Finish Taxi. Uw comfortabele en betrouwbare taxi wacht op u!

24/7 Beschikbaarheid: We zijn altijd beschikbaar, dag en nacht, om u naar uw bestemming te brengen, wat uw reisschema ook is.

Aantrekkelijke Tarieven: Geniet van hoogwaardige taxidiensten tegen zeer betaalbare tarieven, zodat reizen met ons vriendelijk is voor uw portemonnee.

Luxe Voertuigen: Reis in stijl en comfort met onze luxe voertuigen, zodat uw rit een plezierige ervaring wordt.